Снимка: Снимка Gonzosft, уикипедия Съобщиха важна новина за всички българи, които искат да

...
Снимка: Снимка Gonzosft, уикипедия Съобщиха важна новина за всички българи, които искат да
Коментари Харесай

Карантина за всички българи, които влизат в Румъния

Снимка: Снимка Gonzosft, уикипедия 

Съобщиха значима вест за всички българи, които желаят да посетят наша прилежаща страна.

Националният комитет за изключителни обстановки на Румъния актуализира листата на страните с нараснал риск от COVID-19, за които се постанова карантина при идване в Румъния, заяви Аджерпрес.

Според новия лист в  " алената зона "  преминават България, Норвегия, Литва, Словения и други.

На идващите от страните от " алената зона " се налага 14-дневна карантина, като се изключи имунизираните или преболедувалите COVID-19 в границите на 180 дни.

За разлика от страните в " жълта зона " при тези от " алена " негативният тест не освобождава от условието за карантина, отбелязва телевизия Диджи24.

Освободени от карантина са децата под 6 години (без условия) и децата сред 6 и 16 години, в случай че имат отрицателен PCR тест.

Не се постанова карантина и на директно преминаващи лица, които ще останат на територията на Румъния до 72 часа, написа Българска телеграфна агенция.

От " алена " в " жълта зона "  преминават Португалия, Либия, Ливан, Тунис и други, а от " зелена " в " жълта зона " минават Германия, Хърватия, Латвия и други.

Актуализираният лист влиза в действие от 00.00 часа на 12 септември.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР